2010. április 21., szerda


És igen!

Apa már itthon is van!
Persze a hétfői járatot törölték és átették a jegyet szerdára.
Ez vasárnap reggel kitudódott, úgyhogy Apáék (egy munkatársával volt kint) úgy döntöttek, hogy elindulnak egyéb, földközeli járművekkel hazafelé.
Találtak is egy kompot amin még volt hely, azzal elindultak Angliába vasárnap este. Az éjszaka közepén oda is értek. Vártak 4 órát, aztán elvonatoztak Londonba. Ott letették a csomagjaikat és frissen, jókedvűen (gondolom, mint a mosott sz..r) elindultak várost nézni. Majd este 9-kor felszálltak egy buszra, amivel röpke 27 óra alatt Budapestre értek. Közben a busz felszállt vonatra, hogy átjöjjön az alagúton, meg Prágában át kellett szállni egy másik buszra, de különben minden simán ment, Apa se lett rosszul, pedig nem bírja a buszozást. Éjfélre értek a Népligetbe, úgyhogy Budán aludtak valahol és csak délelőtt, mikor nagyjából összeszedték magukat, akkor indult Apa Szegedre. (A munkatársa ott maradt Budapesten, mert valami dolga van. Majd mos magának gatyát, zoknit úgyis már belejött, gondolom.)
A mai járatot feltehetőleg törölték, mert tegnap este nem ment el Dublinba az a gép, aminek ma reggel vissza kellett volna hozni Apáékat. Ma már elmegy, úgyhogy holnap lehet Dublinból Budapestre közlekedni rövid úton, de valószínűleg arra még nem lett volna hely, csak mondjuk péntek reggel tudtak volna haza repülni, ha csak addig nem zárják megint le a Dublini repteret.
Úgyhogy szerintem jó döntés volt elindulni, Apa is úgy gondolja, főleg most, hogy már szerencsésen haza ért.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése